Skip Navigation Links Home > Over Afvalzorg > Nieuws

Nieuws

09-11-2017
PERSBERICHT: Eerste paal nieuwe loswal Afvalzorg Noordzeekanaal

Vandaag heeft Dennis Straat, wethouder gemeente Zaanstad, met een druk op de knop het startsein gegeven voor het “schroeven” van de eerste paal voor de nieuwe loswal in het Noordzeekanaal.
meer »

08-11-2017
PERSBERICHT: Afvalzorg rijdt buffer brandbaar afval Wieringermeer leeg

Tijdens de eerste 13 weken van 2018 wordt al het brandbaar afval dat tijdelijk ligt opgeslagen op locatie Wieringermeer afgevoerd naar de afvalenergiecentrales van AEB en HVC. Afvalzorg is dit met beide bedrijven overeen gekomen.
meer »

20-10-2017
Jaarverslag 2016 is verschenen

Afvalzorg heeft haar online jaarverslag over 2016 gepubliceerd. Dit jaarverslag geeft inzicht in ons bedrijf, verschillende kernthema’s en projecten die spelen.
meer »

10-10-2017
VOF Rock Solid Afvalzorg en AEB ondertekenen contract

Maandag 9 oktober is het contract ondertekend met betrekking tot de aan de VOF Rock Solid Afvalzorg gegunde opdracht voor het afvoeren, het be- en verwerken en vermarkten van grondstoffen uit het bodemas van AEB Amsterdam.
meer »

09-10-2017
PERSBERICHT: Bouw nieuwe loswal Afvalzorg gestart

Na een lange voorbereidingsperiode zijn vanaf deze week de werkzaamheden voor de bouw van een nieuwe loswal in het Noordzeekanaal goed zichtbaar. Een viaduct over de Nauernaseweg gaat de loswal verbinden met het bedrijfsterrein van Afvalzorg.
meer »

25-09-2017
Afvalzorg en Flevo-landschap organiseren burendag in Lelystad

Ter gelegenheid van de Nationale Burendag openden Afvalzorg en Flevo-landschap de deuren voor hun buren met een leuk en leerzaam programma.
meer »

22-09-2017
Locatie Zeeasterweg door werkzaamheden minder goed bereikbaar

Vanaf maandag 9 oktober tot en met woensdag 18 oktober is de Larserringweg bij onze locatie Zeeasterweg afgesloten in verband met werkzaamheden. Houdt u rekening met vertraging en verkeershinder vanwege een omleiding.
meer »

08-09-2017
Burendag Zeeasterweg zaterdag 23 september

Tijdens de Nationale Burendag op zaterdag 23 september zijn buren en geïnteresseerden van harte welkom om Natuurpark Lelystad en de nieuwe beestentoren te ontdekken én meer te weten te komen over afvalverwerking.
meer »

Deze pagina afdrukken